View Single Post
Staro 21.12.2016., 22:20   #4087
GreenArrow
Banned
Moj komp

Datum registracije: Dec 2016
Citiraj:
Autor T}{OR Pregled postova
Jazavaca je puno, pogotovo za vikend. To nije ništa čudno u ovoj igri. Podsjetim ga ja večeras ako se spojim, malo je žvagu pred Božić itd. A mene je i viroza zašorala pa me nema online puno u zadnje vrijeme (barem na forumu).

Općenito kad dođeš do T7-T8 tu je najveći gušt u igri. Iznad i ispod je najveća količina budala koji ne znaju pravila igre ili igraju ko muhe bez glave.

Ukoliko se uspijem spojit večeras podsjetim ga da ti baci poziv. Ako ću bit iskren, 47% WR je ispod prosjeka i na to se da utjecati. Isto tako na dmg. i ostale stvari. Nekolicina igrača od kad je došla s nama na TS su prešli iz ispod 50% na iznad 50% WR. Ne samo radi divizija već radi toga što naučiš dosta o igri od igrača koji em igraju druge brodove i s igrom su duže (evo recimo ja preko godinu dana već aktivan).
Znam kako je kad te prime bolesti, pa to ugasi svu volju za ikakve aktivnosti

Na T7 imam zasad samo Gneisenau i CV Ranger, ali imat cu uskoro Bismarcka, Leandera i New Mexico jer sa US linijom teram prema North Carolini.
Al to da, na nizim tierima svakako ima puno igraca tzv. ''potato'' kaj svi vicu u igri, kad tim radi sve krivo. Neki dan sam izgubio rundu 12v12 sa razlikom 9:0.

Sad mi je WR nekih 49,2%. Bilo bi mozda i malo preko 50% da mi zadnjih dana se ne redaju sami porazi i solo igrama.
Ovo je link na account http://worldofwarships.eu/en/communi...UtLHHSs497Qsk/

Prosjecni EXP mi je mali, ali to jer sam ga terao na vecinom nizim tier.

Citiraj:
Autor Ati freak Pregled postova
Ako dođe do toga da su te išli spominjat na WoWS.eu forumu onda je to vec posebna liga.

Mislim da su rijetki koji žele igrati sa takvim igračima koji nemaju volje i ne žele timski asistirati. Meni i vecini nas nije do 2-3 poraza ako smo dali sve od sebe. Za opuštanje se možeš komotno družiti u Cooperativu i tamo ima ljudi.

Ne napadam te, al bome nemam osobno ja nikakve volje igrati za poraze..

Point divizije je maksimiziranje učinka 2-3 ljudi, a ne da 1 ili 2 vuče nekog...

Ako si novi igrac, i toga si svjestan i hoces timski i korektno igrati onda ok..

U zadnje vrijeme je bio pre veliki priljev igraca na ts koji tupe svojeg vola i nikako drugacije..

Ako imas namjere timski igrati i primjenjivati savjete dobrih i iskusnih igraca onda se mozemo dogovoriti...

Sent from my MI 3W using Tapatalk
Na WoWS.eu ima puno trolera, tak da nista cudno kad pocnu kenjat kako je netko los u igri. Ovo je ipak f2p igra kojoj pristup imaju i klinci.
Osim ovoga igram i Diablo 3 i Battlefield 4, i s obzirom da su to pay 2 play igre tam ima puno manje problema.

Nemam ni ja volje igrat za poraze, i definitivno mi se ne igra sa public ljudima u random di nema asistiranja ni nicega. Kao sta rekoh, takvih sam sit.
Zelja mi je preci na team play. Za neke sam jos novi, sam nebih znao prosudit unatoc 760 borbi.

Citiraj:
Autor Amd_Shill Pregled postova
A šta će ti division?
Pici sam i uzivaj dok ti je gust.

I opet sam natukao 57%.
U tenkovima sam platunirao pa je 62%

Inače,igra nije nešto i to zorno pokazuje mali broj igrača u peak satima.
Neće nikad stic uspjeh Wota.
A cuj, nakon 700 borbi solo, dodje vrijeme kada ti stvarno postane dosadno tako igrat.

57% za solo play je visoka brojka. Mislim da te tu dobro sreca posluzila.

Za WoT sam cuo da je pravi djecji vrtic kaj se community tice u odnosu na WoWS.

btw, jeste bacili oko na ove zadatke za novi njemacki Premium cruiser Admiral Graf? http://worldofwarships.eu/en/news/co...spee-marathon/
Dobro ce mi doc jos jedan Premium brod iako, mogli su to bolje sredit a ne rastezat do sredine 1. mjeseca.

Zadnje izmijenjeno od: GreenArrow. 21.12.2016. u 22:57.
GreenArrow je offline   Reply With Quote