View Single Post
Staro 21.12.2016., 12:18   #388
Morpheous
Premium

Morpheous's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Nije mi se dalo ranije pisati svoje iskustvo, ali vidim da se i ostali natežu s dostavom, pa čitajte ako vam se da.

Jedanput sam naručivao kod njih i to za crni petak prije koji tjedan. Uzeo sam 4 auto gume i dobio popriličan popust, ali dostava je ta koja me je gnjavila iako im je i služba za korisnike katastrofa jer presporo odgovaraju (ili uopće ne odgovaraju) na upite. Slali su Tisak kombijem i rekli da osobno nazovem tisak da dogovorim dostavu. Nazvao sam Tisak pri čemu me neka žena pak prespojila na neku drugu ženu da bi s njom dogovorio termin (iza 16 sati) kada mi paše. Dao sam joj i tracking broj.

Paket je u statusu tracking praćenja bio upisan kao poslan, no u dogovoreno vrijeme nije dostavljen (iako sam bio doma cijelu večer) i nakon par sati piše "neuspješna dostava, pošiljka vraćena na skladište". Mislim si WTF??? Sutra me netko nazove da dogovore novi termin i ja opet sve po starom...iza 16h. Čekam i paket ne dođe, a u statusu piše neuspješna dostava. Opet WTF??? Zovem ih sljedeći dan i oni sa mnom opet dogovaraju dostavu, sve po starom, 16h, dostava se ne pojavi, nitko me ne zove na telefon, u statusu piše neuspješna dostava. Više nije bio WTF, nego popizditis. Zovem u subotu tisak da provjerim gdje je moja pošiljka, a žena veli da ne može to provjeriti do ponedjeljka. Opet WTF??? Tada sam shvatio zašto su me prvi put prespajali na skladište....očito služba za korisnike nema mogućnost provjere bilo čega sve dok ne kontaktiraju skladište......radnim danom......popljujem ih vulgarno preko telefona i preko maila i zatražim povrat novca (ovo je išlo i na webshop abrakadabre i na Tisak) i nitko mi se ne javlja dva dana. Nazovem ih ponovno i opet popljujem nakon čega me prespoje na nekog u skladištu....možda voditelj, tko zna.....koji se čudi kako je moguće da ima toliko neuspješnih dostava. Ja njemu "lijepo" objasnim ponašanje dostavljača odnosno nedolaženje u dogovoreno vrijeme, da bi mi čovjek rekao da će pošiljka 100% biti danas dostavljena i da će sankcionirati odgovorne. Ja mu velim da je ovo već 5 pokušaj, a on meni: "ako ne dostave do 19h, nazovite me na mobitel i garantiram da će do kraja dana biti dostavljeno". Veli da inače dostavljaju do 16h, a popodne su izvanredne dostave, a da dostavljači imaju VPN brojeve s kojih im nije omogućeno da zovu korisnike. Mislim da je nekom očitao bukvicu jer su me je ovaj put još jednom nazvali za potvrdu termina, te me dostavljač valjda s privatnog telefona nazvao pola sata ranije i pitao me kada mi točno paše da dođe, sve smo dogovorili i gume su bile tu. Tko zna, možda im nisu plaćeni prekovremeni, pa im se nije dalo dostavljati, ali usluga je u mom slučaju bila katastrofa.

Naravno, iz abrakadabre me apsolutno nije nitko kontaktirao u vezi cijelog slučaja niti odgovarao na mailove. Hrvatski način poslovanja.