da se pohvalim
naručio 1.12 na akciji kad je bila kučanske stvarčice među kojima i 4kom filtera za napu i ulje za auto 5w40 castrol i aditiv za gorivo, račun cca 650kn uzeo na amex na 2 rate
2.12 potvrđena naruđba
7.12 napravljen refund od 80kn jer nisu mogli nači filtere za napu od dobavljača
16.12 Vaš paket je krenio na put! Naručio/la si više proizvoda i neki od njih nedostaje na ovom popisu? Ne brini.

Proizvodi ponekad stižu u više paketa jer ih šalju različiti dobavljači s različitih adresa, pa uskoro stiže i ostatak tvoje narudžbe! yeah right
19.12 stigao paket bez ulja i aditiva i još sam dobio pola seta od strugača leda i četke. to je kap koja je prelila čašu!!

zovem da vidim di je zapelo, javi se dečko iz supporta i kaže da mi je i za ulje i aditiv upravo danas otkazana naruđba i biti če refundirano također, a za četku od strugača leda če biti zapremljena reklamacija
ako se nevaram bila je prije neznam koliko dana (5-10) akcija na ulja i to je bilo na akciji koje je meni otkazano pa mi sad recite kako je to moguče
sve u svemu, spora komunikacija sa dobavljačima, al bitno da imaju akcije na sve što nemaju na lageru ni oni, a ni dobavljač sve mi se čini