View Single Post
Staro 14.12.2016., 19:28   #307
Busola29
Guest

Citiraj:
Autor mierdadeltorro Pregled postova
protok zraka od dolje nije problem, ima mjesta za 2x140mm ventove. sav oklop se može skinuti i gornji i prednji pokrov. a imam i samoljepljive filtere prašine.
ma tko više koristi optički pogon.
Da da ... Ja sam ipak obožavatelj optičkog pogona zbog jedne važne stvari na optički pogon ne postoji šansa da se zapiše virus kada je CD-DVD spržen, te sve važnije operativne sisteme imam na DVD-ima , a samo dva na stickovima i njih sam ostavio po strani za baš te specifične slučajeve kada komp nema optički pogon... (iza obavezno provjerim stick full scan...)

Problem optičkih pogona je po meni druge prirode - trajnost DVD-a , Blue ray diskova...

Koliko to znači prednosti imao sam slučajeva sa kompovima od prijatelja (gdje su pokupili viruse ) i jednostavno virusi prešli na USB do znanaca koji su pokupili viruse koji su namjenjeni za industrijsko-korporacijsku špijunažu (neću imena firmi da se ne priča...) ... E to je onda veselje kada ti neki dobar program tipa Kaspersky izbaci što sve virus može raditi , ti uvidio da se nešto čudno dešava sa računalima i uredno ih reinstaliraš sa zaraženih stickova i sve ide po starom...
  Reply With Quote