Citiraj:
Autor mierdadeltorro
protok zraka od dolje nije problem, ima mjesta za 2x140mm ventove. sav oklop se može skinuti i gornji i prednji pokrov. a imam i samoljepljive filtere prašine.
ma tko više koristi optički pogon.
|
Da da ... Ja sam ipak obožavatelj optičkog pogona zbog jedne važne stvari na optički pogon ne postoji šansa da se zapiše virus kada je CD-DVD spržen, te sve važnije operativne sisteme imam na DVD-ima , a samo dva na stickovima i njih sam ostavio po strani za baš te specifične slučajeve kada komp nema optički pogon... (iza obavezno provjerim stick full scan...)
Problem optičkih pogona je po meni druge prirode - trajnost DVD-a , Blue ray diskova...
Koliko to znači prednosti imao sam slučajeva sa kompovima od prijatelja (gdje su pokupili viruse ) i jednostavno virusi prešli na USB do znanaca koji su pokupili viruse koji su namjenjeni za industrijsko-korporacijsku špijunažu (neću imena firmi

da se ne priča...) ... E to je onda veselje kada ti neki dobar program tipa Kaspersky izbaci što sve virus može raditi , ti uvidio da se nešto čudno dešava sa računalima i uredno ih reinstaliraš sa zaraženih stickova i sve ide po starom...