Citiraj:
Autor Amepshi
Konzole diktiraju stanje današnjih igara! Dakle, skoro pa sve igre se rade za konzole pa se portaju na PC.
Nazad na temu - mislim da bi bilo suludo očekivati da AMD ponudi 8c/16t za neku sitnu lovu, no bilo bi OK kada bi bili osjetno jeftiniji od onoga što Intel dere za HEDT.
|
Ne pratim toliko igre, ali da, konzole su bitne i vjerojatno uvjetuju da i razvoj igara odmah bude više-platformski i time jeftiniji. Ja pak gledam iz svoje perspektive, odnosno što veći bang for bucks

.
Birani, malo nategnuti testovi i puno marketinškog bs-a govori da Ryzen baš i nije toliko nadmoćan 6900k što nije problem sam za sebe, ali vrlo blizu su mu po snazi 5820k/6800k koji su oko $400 a dodatno AMD se mora jako potruditi vratiti kupce u tom segmentu nakon svih ovih godina ... to je onaj tračak nade koji i onih $350 čini mogućim
Do sada su Intelovi eXtreme modeli uvijek bili $999, pa bi 6900K "morao" biti $600-700 ... to što je $1100 je već malo pretjerano (a posebno 6950X za $1700).
Nekako me to potsjeća na hrvatske rasprodaje, najprije dignu cijene za 40% a onda se hvale nevjerojatnim sniženjima od 50%