Citiraj:
Autor santos
istina,slazem se sa sunbriel, zbilja jako ovisi o uvjetima, to sam poceo uvidjati sve vise u zadnje vrijeme. Vani, za doba dana, slike super. u mrklom mraku s blicom , slike super (upali blic, izfokusira, i onda okine s blicom opet)... unutra uz umjetno svjetlo, slike imaju zbilja podosta suma u slici. (redmi 3s)
|
Ma ja svaki put odustanem od života kad nešto moram fotkati R3S-om. Probaj nešto fotkati kad svjetlost nije ujednačena - ili je pol fotke skureno čistom bijelom bojom ili je pretamno ili pobere neku čudnu žučkastu nijansu - to vrijedi i za prednju i stražnju kameru. Onda pak motion blur - ako mi se ruka 0.05mm pomakne tijekom okidanja, odmah je mutno kao da sam fotkala auto u pokretu. Po mraku vani s blicom nisam ništa probavala tako da to ne znam. Ali u zatvorenom prostoru sa blicom je bože sačuvaj (bez blica neću ni komentirati). Postala sam već par fotki na kojima se vidi kako izgleda kao da je korišten sepia efekt - fotka se svede na dvije do tri boje, izgleda isprano i kontrast je obično u qrcu. Naravno da je bolje kad se fotka nešto što sadrži boje jako različite jedne od drugih, ali i dalje se jako osjeti nedostatak boja, tj. informacija.
Moram priznati da je moj bivši RN2 bio bolji u tom segmentu. Kamera je isto bila shitty, ali skoro nikad nisam imala problema sa gore navedenim stvarima.
Citiraj:
Autor de.fang
Pa daj stavi koju sliku sa tog m1 note. Mozda su nesto smrdali u novim verzijama nadogradnji ?
|
Budem kad dođem do mobitela. Nije (isključivo?) do nadogradnji jer je uvijek bilo dosta loše, makar mislim da se tijekom vremena čak i pogoršalo dodatno. U idealnim uvjetima je ok, ali naglašavam - IDEALNIM uvjetima.
Sent from my Redmi 3S