View Single Post
Staro 14.12.2016., 10:50   #861
Green_FanBoy
FC Bayern <3
Moj komp
 
Green_FanBoy's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2015
Lokacija: Varaždin
Postovi: 255
Pa to pričam, ako je mogao tad Cannavaro, zašto nije prije 2 godine dobio Nojer? Koji ako niš drugo izvodi stvari koje do sad niti jedan golman nije... Isto tak zašto nije dobil Lahm kad je Bayern uzel LP? Zašto one godine nije dobil Sniejder kad je Inter SVE osvojil?
I slažem se s kolegom iznad da uopće se više ne eksponiraju dribleri kao u doba "Joga Bonite", sad samo golovi i Messi vs. Ronaldo.. Isto tako "živim" na malom nogometu (pola godine velikog mi je bilo dosta da mi dosadi i da si strgam križne...) i po meni je puno teže raditi to kaj tu radi Ben Arfa ili Robben, koji s jednom te istom fintom već 10 godina prolazi, ali vidi čuda, nikako da se ga sprijeći.. Da ne nabrajam Okochu, Ronaldinha, Zidanea, Overmarsa, Scholla i slične frajere koji su tehnikom prolazili.. nije neki problem sporijeg pretrčati dok imaš 3-4 metra prostora...

@panda: Pa nisam ja stručnjak da definiram kriterij, nek definiraju stručnjaci..

I također se slažem s Milenim, ROnaldo od kak je prešal u Real nije onaj pravi, za mene je bil on najbolji igrač u Unitedu (mada mi je klub silno antipatičan), ali tak je činio razliku, imao je "show", imao je potez, sad samo forsira čim više golova, puno rijeđe puca iz daljine, manje "bicikl" vozi i td..
Green_FanBoy je offline