14.12.2016., 09:06
|
|
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Autor Munjara
Stvarno nisi u pravu:
Razlika je i u pristupu tržnici, razlika je u atmosferi foruma, razlika je u kontroli i nadzoru...
Dok se na njuškalo svatko može registrirati milijun puta i prodavati bilo što ovdje ne može.
Dok te na njuškalu nije briga za nekakav rejting, objektivan opis predmeta ili što će drugi misliti o tebi ovdje ipak njeguješ neku reputaciju.
Dok na njuškalu u principu puno elegantnije možeš nekome uvaliti ovdje takve stvari ne prolaze, odnosno mogu proći jednom i više teško.
Dok na njuškalu nekih posebnih sankcija nema (mjesecima sam višao iste likove pod drugim nickovima kako pokušavaju uvaljivati, na prijave njuskalo je ako uopće reagiralo s danima zakašnjenja) ovdje imamo ocjene i iskustva, banane i ostalo voće.
Dok na njuškalu strepim i od kupca i prodavača ovdje sam, možda i pretjerano, opušten i ležeran i ne moram gristi nokte prije uplate nekom aktivnom forumašu ili hoće li mi cigla stići poštom.
Dok na njuškalu u slučaju nesporazuma, nepotpunog izvršenja dogovora mogu pjevati borbene ovdje će svatko iole korektan popraviti stvar.
da zaključim: njuskalo je divlji zapad i usprkos neusporedivo većem prometu i broju oglasa, neusporedivo je sigurnija, ugodnija, normalnija i općenito bolja kupovina i prodaja ovdje zbog gore nabrojanih razloga.
|
Baš to. Ovdje na forumu sam znao uplatiti ljudima 2000 3000 kuna unaprijed i nikad nikad baš nikad problema. Dok na njuskalu to ne bih ni lud napravio 
|
|
|