View Single Post
Staro 12.12.2016., 18:39   #7
TomG
®

TomG's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Imao sam situaciju gdje sam kupio tada G3 rabljeni licem u lice i mislim nemam sto provjeravati izgleda ok. Zovem dan sutra zvucnik sumi lik me uvjerava da je to normalno. Odem na polciiju vidjeti sto mogu jer cu mu polomit kosti il zapalit auto sto naravno nema smisla i o cem sam razmisljao u afektu jer mrzim prevarante i oni mi vele na 2300 kuna najbolje proslijedi dalje kak su i mene prevarili (rekao sam im da neu nikog varati i da sam bas ponosan na policiju, ali eto ocito su bili iskreni i sazalili se nadamnom ) jer oni tu nemaju nikakve dokaze niti nesto mogu napraviti. Tako da ces iskreno tesko nesto uspjeti napraviti.
Ja sam eto njemu rekao da idem u t mobile on kaze ne moras reci ce ti da je to radi ogrebotine gore znaci da je vec i sam on probao, srecom radio je kod prijatelja u firmi (sto sam na kraju slucajno skuzio) i dobio sam novac nazad.
Curin brat je uplatio nekom liku na njuskalu 300 kuna za iphone 6 kao poslati ce mu uredaj nikad nista nije dobio tako da ne preferiram takve razmjene i cirkusiranje.

Sretno i pozdrav.
TomG je offline