Tema: DotA 2
View Single Post
Staro 12.12.2016., 15:42   #2009
domina
Premium
Moj komp

domina's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Sad ću Vam reć šta će donjet dota 7.0.
Meni osobno se sviđa upgrade i ovaj novi skill tree jer donosi još više kombinacija, znači neki supportovi će moć ić na neki semi cary/supp build, tanky supp i slično, nebo je granica. Ali pošto su ljudi uskoumni , bit će još više flejmanja i to me živcira.
Naravno da će bit puno nerfanja u početku, to je za očekivat, al jedino što me zaista smeta su ljudi koji idu komentirat neki skill build/ item build koji nije po njihovom. Svaki game je drugačiji i treba mu se prilagodit, a to će ovaj novi skill tree donjet, bolju prilagodbu.
Dosta supportova imaju opciju da dobivaju veći GPM te ovisno o situaciji ćete odabrat, ako ste supp kojem ide dobro, možda nećete uzet taj skill, ako jedva farmate, logično da ćete uzet. I slično..
Ja imam jako puno gejmova, i 99% vrem supportam il offlejnam i svaki game imam drugačiji skillbuild i item build. Variram između 4,5 do 5k mmr. Često igram s ekipom od 6k mmr i tu su najbolji gameovi jer vam dođe lik koji picka ogreca, ode mid i wina game solo .
To je ono što se meni osobno jako sviđa, što očekujem od patcha, da će bit raznovrsni pickovi, sa raznovrsnim idejama i kombinacijama. Ali isto tako od uskoumnih copy paste wanabe pro igrača očekujem masu loših komentara i afkanja.
domina je offline   Reply With Quote