Citiraj:
Autor D/G
Eternet na ulazu ima odvojni trafo i vjerovatno je on u prekidu jer da je preskočilo na realtekov mrežni čipset vjerovatno bi se pregrijavao i povukao cilu mbo u defekt.
Pošto se radi o nanovo instaliranoj win7 vidi u temama ima dosta o zauzeću cpu 100% i stalnom pokušaju za update systema.
Usput to je Intel pa kod pregrijavanja CPU smanjuje takt...dakle vidi i kako CPU naliježe na hladnjak, pasta ?
|
instalirane su odmah bile zakrpe za windows update i nije on razlog 100% proc, hvala na ideji
Procesor skinut i promjenjena pasta, zamijenjen cak i hladnjak da budem ziher
Citiraj:
Autor Busola29
i ponovno stavio windowse šansa za virusom je minimalna ...
Probaj neki linux pa javi kako se ponaša komp...
PS. Šansa da nije riknula ploča je minimalna (provjeri i BIOS postavke možda ošle kvragu...) , jednostavno nešto je još sprženo po meni ili zdrmano u BIOS-u... (ovdje ljudi pričaju o kondenzatorima , okom utvrditi kvar je gotovo nemoguće u ovim slučajevima jedino ako ploča se nije zapalila...
Slažem se sa kolegom iznad INTEL je poznat sa socket 775 procesorima po pregrijavanju , provjera paste i prijanjanja ventilatora ne bi škodila...
|
novi win, novi hard upravo probao opet isto... nije virus definitivno, ali sad sam vidjeo da iako je cmos baterija ispravna ako ga istekam iz struje gubi bios postavke...
Citiraj:
Autor Deamon101
Ljudi jel vi osim kad gadno sijeva vani osim što ugasite pc izvadite van i mrežni kabel? Ili taj dio nije potreban sori na off-u.
Mišljenja sam da kabel ne treba vaditi ako pc nije upaljen ili griješim?
|
komp je bio ugasen iz struje na sklopki od produznog , ali nije bio istekan, napajanje je crklo ali je preko modema doslo do etherneta iako je sve bilo iskljuceno, tj modem naravno nije, on je crkao isto
sutra stavljam amd kombo gore da vidim, nemam 775 da probam