View Single Post
Staro 08.12.2016., 03:03   #2064
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
Hebem ja appleukevu za to sa 3.5mm i svima ostalima koji ih nece bojkotirati u tome i ostaviti i dalje 3.5mm utor, nego neee,ajmo i mi maknit bez ikakvog razloga.

A sto sa svim drugim uredjajima koji imaju izlaz za slusalice, tipa, Tv, receiveri, itd
Proizvodjaci ce biti primorani raditi usb c sluske a sto onda sa drugim uredjajima.. ajmo jos donglova
Fuj fuj sve ide u odvratno krivom smjeru, umjesto da uredjaji postaju funkcionalniji i ergonomicniji, ono naopako
Ja sam jedan od onih kojem 3.5mm utor nece (previse) faliti, no ima ljudi kojima itekako hoce... Vidim u kojem smjeru trziste ide, nije cudno sto ce sve vise firmi slijediti Apple-ovu politiku...
No, nebi bas reka da je sve to bez ikakvog razloga Moze se diskutirati dosta na ovu temu...
Za ergonomiju se slazem, mobiteli generalno postaju sve vece tacne... Sony je nekako ispa iz đira (steta, jer su 4.7" mobiteli bili idealni za neke ljude), ajfon necu ni spominjati
(olicenje neiskoristenog prostora) - slicno ko i novi pixeli. Samsung se jos nekako drzi zbog kompaktnog s7 i s7e (thanks to edge display), kinezi su svi manje-vise na 5.5" (citaj tacne)
osim pokojeg xiaomia (koji ima i dosta modela u ponudi), HTC - kako tako, LG - isto ima deblje bezele itd... Sve u svemu, trziste je pokazalo sto zeli, a naravno trziste mora dobit sto zeli...
Sn4k3 je offline   Reply With Quote