View Single Post
Staro 07.12.2016., 11:14   #2695
betlmaster
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
I meni je stigao taj disk na isti nacin. Prvi put da me posiljka od amazon sellera skuplja od parsto kn nije trazila potpis i takodjer sam bio blago razocaran. Od opcija slanja bilo je "default" i "ona brza non-prime varijanta". Nikad ne uzimam tu brzu jer nema smisla kad paket dolazi u roku 5-10 dana preko DHL-a (HP preuzme kod nas) ili Overseasa. Ovo je item od soma kn hebo ih caca, postanski sanducic mi je razbijen i zivim iznad narkomana. Doduse kolika je bila masa koverte, postar je lako mogao pomisliti da je to nesto bezvrijedno
Citiraj:
Autor Manuel Calavera Pregled postova
Stigao mi jučer ssd iz španjolske (mx300 525gb). 6 dana ranije negoli je pisalo (naručeno kasno u noć 25.11, obrađena ponuda 27/28.11.). Znači total 8 dana od obrade za najjeftiniju sporu dostavu. Pohvala za brzinu, ali jebeš naše amazonove dostavljače - ostavili ga da viri iz sandučića na izvolte tko zna koliko sati

Nisu zvonili. Isti kuratz bio kad je sestra nešto naručila sa amazona, frajeri ostavili na pragu i nisu zvonili. Inače izašao me nešto sitno ispod 794kn sa dostavom i svime
I meni je jučer stigao 525 GB (hvala na informaciji o cijeni na Amazonu ). Naručen 26.11., ukupno 10 dana od narudžbe do dostave. Nije me bilo doma, ali mi poštar nije ugurao u sandučić, iako je bez problema mogao s obzirom na veličinu "paketa" - dimenzije i masa skoro ko pismo . Ostavio mi je obavijest o pošiljci i preuzeo sam na pošti, s osobnom, bez ikakvog potpisivanja - to je to - obična najjeftinija pošiljka, iako je vrijednost značajnija, pogotovo bez ovog lijepog popusta .