Tema: Automobili
View Single Post
Staro 05.12.2016., 20:39   #25510
Juan
Premium

Juan's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Halos Pregled postova
Ovaj 1.6 je jako dobar motor, za 2.0 ne znam.
Za 10 k, provjerit plin i kilometre i dobar, naravno ramena i ovjes...banana. Nadam se da znaš izbjegavat rupe, ja vozim Audija inače..

+ treba imat sreće

2.0 je štedljiviji nego 1,6 samo nisam siguran da je 2,0 išao u taj auto. Mislim da im je prvi slijedeći iza 1,6 bio 1,8 20v sa 125KS.

Već na mutnim slikama se vidi lakiran zadnji desni blatobran i oba prednja. Ne mora biti ništa strašno ali obratiti pozornost kako je napravljeno.
Kako je netko rekao, provjeriti prednji trap (ima zamjenski za 1000 kuna i uz pažljivu vožnju može izdržati dosta) mogu se kupovati ramena i pojedinačno a mogu se i reparirati.
Ja sam reparirao vilice na bmw-u, 2 trw kugle i uprešavanje me izašlo cca 200 kuna dok najjeftinija febi vilica s 35% rabata košta 600.
Pripaziti na krajnike i spone letve volana jer je interesantno da ukoliko su samo krajnici to je OK, ali ako su i spone letve volana loše u 99,99% slučajeva nakon zamjene odlazi i letva volana. Nek ti ne bude teško pogledati manžete letve jer ako u njima ima ulja nije dobro.
Na zadnjem trapu nema nekih većih zahvata.

Jedino što me iritira kod oglasa kad netko naglašava da je drugi vlasnik pa je to kao dobro jer je imao malo vlasnika i povijest auta se zna ali kad pitaš za neki nedostatak onda odgovaraju da je to još od prošlog vlasnika ili dok je bio u Njemačkoj gdje je imao još pokojeg vlansika.

Ja za svoj mogu reći da sam drugi vlasnik jer sam ga kupio od čovjeka koji ga je kupio novog i nije izgubio treći ključ niti je izgubio servisnu.
Juan je offline   Reply With Quote