Citiraj:
Autor Uber Gosu
Znam da sam ispao glup što sam pristao ali ok, drugi puta sigurno neću, u biti drugi puta ću doć taj 45. dan i ako nisam dobio identičnu stvar tražit ću lovu 
|
Imao sam nedavno istu situaciju sa Asbisom, ali sam ssd disk kupio u diskont24. Kupio sam SSD vertex4 64GB i platio 550-600kn u to vrijeme, naravno garancija je 5god a on riknuo nakon 3god.
U međuvremenu je diskont24 propao i nisam ih uspio nikako kontaktirati a asbis u zamjenu htio uvaliti kingston V300 120Gb, nakon šta sam tražio povrat novca fino me otkantali,ali sam naknadno uspio dogovoriti sandisk X400 120gb u zamjenu. cca 10 dana nakon šta sam to riješio zove me čovjek iz bivšeg diskonta24 i tako pričam sa njim o svemu tome i kaže da u slučaju da nisam htio prihvatiti zamjenu jer je za mene disk bio nepovoljniji da mi je trgovac (diskont) dužan vratiti pare...u tom slučaju bi mogao uzeti bolji disk tipa samsung 850.
Inače šta se tiče ADM-a imam samo pozitivna iskustva i 95% informatičke opreme i slično uzimam kod njih. Uvijek im se obratim na mail i tražim šta me zanima, platim, drugi dan je kod mene.
U poslovnici su me uvijek normalno pozdravili itd.
Tako sam uzeo i asus laptop od 7500kn kojem je u roku 2mj riknuo ekran, a onda sam u sklupu asusove promocije dobio nazad laptop sa zamjenjenim ekranom i 7500 kintosa nazad u džep