Citiraj:
Autor Gabre
ono sto sam vidio, ali nisam imao vremena probati, je da postoji razlika u slikanju ako drzis na HDR+ Auto, ili ako stavis HDR+ ON. Kad je na ON, onda kao da slika sa duzim shutter speedom, onako bas se vrti krugic dok okine, dok HDR+ Auto okida trenutno kao normalno ali zato ako odmah otvoris galeriju da vidis sliku, u kutu vrti "processing HDR" i treba sekundu dvije da mos otvorit sliku, odnosno da ju pokaze kako treba.
Za sada sam malo podijeljen oko kamere. iz auta u pokretu je ocaj, moram vidjet sto je, samsung tu radi puno bolje.
Selfiii su bolja ostrina, ali su boje nerelane totalno iz nekog razloga, moram se pozabaviti i s time.
video moram jos isprobati, no sve me strah ovo sto sam do sad vidio.
|
Gle, pixelu je najjaci adut senzor kamere i hdr+, tu definitvno vodi..
I 6p dok okine na hdr on, treba 2-3s da obradi sliku. Mada sam misli da ce to na pixelu ic brze, posto je proc noviji, al ocito nije tako, mada mislim da ce google i to rijesit.. Cak mislim da je tu samsung s7 brzi, sliku obradi instantno, dok je hdr on..
Ne brigaj oko slika, pixel out of box radi odlicne slike, google si je dao truda, naravno nek ti bude hdr+ upaljen i nemas straha..
Sent from my HTC 10 using Tapatalk