Citiraj:
Autor Blue_Fatal1ty
Mora nabit postove da bi dobio popust u uziju i pristup trznici.
A i nije tad mogao navest gtr-a kad nije postojao 
|
A nije Skyline isto GTR?
Citiraj:
Autor Router
Danas vratio novi hyundai i20 nakon vikend testa,i mislim da nakon kratkog japanskog izleta,opet idem preko u Koreju
Vozio dizela,90 konjica,premium oprema,iznimno impresioniran autom,cak i cijena sa nekim popustima mi se uklopi tocno na gornju granicu mogucnosti.Samo jos da rascistim sam sa sobom, novo ili rabljeno 
|
Frend je kupio novog, rekao je nikad više. Plastika u autu je užasna, sve škripa, auto star nešto više od godine dana. Imao i nekih problema s svijetlima iza i kazaljka na pokazivaču brzine mu prestala raditi. Uglavnom, možda je to onaj primjer "slučajne pogreške" ilitiga jedan od tisuću, ali ni mene neće vidjeti taj auto
Imam pitanje vezano za temu.
Imam C3, 1.4 hdi, 2003., vozim ga par godina, 150k imam, ništa za to godište, kupio ga s 100k prije 3 godine.
Sad sam napravio veliki servis prije registracije, opruge, kočnice, ulje, filtere, promijenio nosač branika zadnjeg jer me neka budala lupila pred shoping centrom, promijenio sam lagere, oprugu na volanu itd.
I želim još promijeniti auspuh, znam da je od 2 dijela, ja trebam lonac samo. Rekao mi lik 400kn za to. Zašto tako skupo? Kupovao sam po 220kn za peugeot 1.1 benzin. Ili nešto krivo gledam?
Nije mi sila, tehnički sam obavio, ovo je meni za mir više, nego potreba.
Hvala