View Single Post
Staro 05.12.2016., 16:06   #8941
subabuse
Premium
Moj komp

subabuse's Avatar

Datum registracije: Sep 2009

Nego, jel ima ko filing da je Hannibal Lector nekak napravil više štete neg koristi Antoniju Hopkinsu,zdefiniro ga je prevec,da doslovno mora "sam sebe" glumit(s varijacijom na temu), isto od kad je Ned Stark osto bez ..... niko vise ne trza kad "glavni" lik kihne.

-->
Zna HBO poso,WW im je zamjena za Game of Thrones(njihov flagship koji ih drzi u ugodnom monetarnom plusu,sad prodaju tek prvu sezonu GoTa za velke novce javnim TV kucama diljem svijeta),sigurno su dobrano promislili kaj ce snimat sljedecih 10ak godina kao glavnu kravu muzaru,prva sezona uvijek ima najmanji budjet jerbo rizik uvijek postoji,pite boga kakva cudesa ce bit tam negdje u sezoni 3-4 kad ce bit na peaku popularnosti.
A tek tam negdje za desetljeće kad ce se moć kupit Boxset Bluray(il kaj cemo vec imat za 10ak godina,nanosd od 264terabajta!? il cloudaccess za bubreg) sa svim sezonama u 16K .

Nego, jel ima ko filing da je Hannibal Lector nekak napravil više štete neg koristi Antoniju Hopkinsu,zdefiniro ga je prevec,da doslovno mora "sam sebe" glumit(s varijacijom na temu), isto od kad je Ned Stark osto bez ..... niko vise ne trza kad "glavni" lik kihne.

subabuse je offline   Reply With Quote