Ako je Define S samo veca varijanta od Define Nano S, onda ga svakako mogu preporuciti. Imam ovaj Nano i nemam prigovora na izradu. Imam verziju s prozorom, buka 3 venta+cpu vent na low speedu je vrlo niska (najvise cujem napajanje). Kad ga nastimam da u idleu do 40 C svi ventovi stoje kuciste je onda dead silent. Komp mi stoji s lijeve strane (ne gledam u prozor) na nekih pola metra.
Jedine mane su
- onaj prekruti kabel od usb3 headera
- gumene zastite na rupama za cable management lako ispadnu ako zapnes s kabelom dok ga provlacis. Isto tako se lako vrate (volio bi da su fiksno zaljepljene)
- led dioda je kinesko bljestavo plava. Power button lijepo svijetli i ne bljesti, ali onaj kockasti cutout koji gleda sa front panela bljesti u p.m. Ovo se lako rijesi kada skines front panel i preko diode zaljepis 1/2/3 sloja bijelog papira i prigusis intenzitet. Taman postignes onaj "mutni efekt" i zadrzis plavu nijansu.
- moje Nano kuciste je dosta tesko kad je prazno, a sad sa komponentama iz potpisa je definitivno pretesko za mITX setup

Bocne stranice su cvrste i debele, teze se fleksaju i imaju izolaciju. Ako trazis da je lagano, mozda te nece oduseviti.
Edit: sad vidim Define S ima oko 9kg, a Nano S 4,6kg.