Citiraj:
Autor BladeRy
A jebote, gdje samo nadjes ovu paradu idiota. Prvo amagi primi masovan dmg od DMa i pogine, pa evo DDa na isto mjesto..pogine, pa hitlerburg na isto mjesto..pogine pa jos jedan amagi... pogine. I sve to u istoj minuti malne.
|
U startu partije bilo je jasno da je na drugoj strani hrpa jazavaca pa sam to išao iskoristiti. Nitko živ im nije krenuo na A, a B smo zauzeli uz pomoć mog radara. Nakon rusha onog Shime (gdje sam kasnije gledajući video skužio da sam liku sa drugom salvom disableao sve živo, od kormila, torpeda do topova pa nije imao izbora nego probati ram) do jazavaca koji su ko na traci izlazili kao mete za vježbu gađanja.
Inače ovaj video pokazuje 2 stvari, što sam dobio preporuku od drugih igrača DM-a:
1) ne tenkirati na nos, već bočno da belt armor odradi svoje - Amagi me oderao za 17 salvu ali nije doživio drugu
2) koristi AP protiv BB-a, pogotovo na blizinu i kad pokazuje bok - za razliku od HE i vatre gdje je štetu moguće popraviti skoro u potpunosti ovo je medium / heavy dmg koji je većim dijelom nepovratno izgubljen
A SHS (super heavy shellovi) na ovoj blizini rade kontinuiranu salvu od ~5k svakih 6 sekundi. On je meni okinuo 17k, ja njemu 30k u istom intervalu (što se i vidi po end results).
S time da sam trebao malo više iza ciljati na Amagiju. Radio bi veći dmg. po salvi.
Citiraj:
Autor BladeRy
A za Trolorado topove, najgore su radili kad sam gadjao AFK engleza, to nece pa nece, al pokretne mete, bas kao da je netko sljepio shelove  Krivo mi je za onaj missclick, da nisam repair tako bezveze potrosio prezivio bi i DDa. Em onaj Yorck je bio idiot svoje klase in nesto tako.
|
Jao da, vrištao sam kad nisi mogao pogodit AFT cruisera, sve pada okolo. Jazavaca nije nedostajalo niti u tvojoj partiji - prvo vizionar koji se parkirao bočno sa Pensacolom i lagano vozi naprijed. Ti mu okineš 2 citadele i lik se žali na RNGesusa LMAO. Ono brisanje Fijija je bilo textbook, i šećer na kraju Nurnberg koji se nasukao taman kad si ti imao reload i nije mogao ništa drugo nego gledati kako mu slijeću tvoje duct tape slijepljene 16" granate.
Onog Yorcka neću ni komentirati. Taj je valjda pušten iz bolnice za vikend.