View Single Post
Staro 03.12.2016., 16:12   #78
zhecky
Semper iratus
Moj komp

zhecky's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Ma, čim sam vidio skupljanje resursa i likove stavio bih plaću da će igra bit tipično novo-biowareovsko proseravanje puno bljutavih lokacija, fetch questova i neoliberalnog moralističkog proseravanja.
de su sad Dru Karpišin, dregon ejdž i kotor da komentirišu situasiju?! doklen genosid?
nadam se da će igrači bit razumni i izbjegavat eaware ko kugu i ne dati smradovima ni lipe.
dobar sam komentar jučer gledao jednog jutub reviewera koji je rekao nešto u stilu da bi nastavak trebao biti toliko napredniji od prethodnika u priči, gameplayu i pristupačnosti da bi igranje prethodnika trebalo djelovati kao mučan poduhvat nalik na putovanje kroz vrijeme (govorio je za fallout 4, ali jednako, ako ne i više, vrijedi za biowareove cashgrabove).
trailer izgleda kako i prethodni mass effect s inquisition grafikom. možda cijenu od 60€ opravdaju tako što će opet ubaciti neke likove iz jersey shorea ili macklemorea, jer priznajmo, to svi ipak najviše želimo od jedne, nekad, svete krave gejming industrije #rantdone
zhecky je offline   Reply With Quote