03.12.2016., 12:40
|
|
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
Autor bubimir13
Pa čuj već mi je i ovo na razini Z3 recimo, nisam nezadovoljan jer je i dalje daleko jače od prosjeka s obzirom da se u mojoj okolini svi žale, izdrži cijeli dan a ja ga koristim intenzivno.
Nego me malo živciraju sitnice na koje sam navikao na stock androidu a mislio sam da MIUI ima, tipa sortiranje automatsko na početnom ekranu, a ne da sam slažeš ikonice i seliš, nema prečaca za modus uštede energije ili nfc, nema nešto tipa Retina flash što je Samsung odmah uveo a i većina kineza ima i korisno je, nema pretraživanje moba swajpom prema dolje na početnom ekranu (Sony recimo ima), da bi odabrao usporeni video moraš vratit rezoluciju na 720p pa onda odabrat, kad vratiš na normalan video moraš vratit i rezoluciju umjesto da to radi automatski ili da u jednoj stavci u postavkama to riješe, nema odabira rezolucije slikanja, niti FPSa u videu, za galeriju fali jednostavniji pregled svih slika na uređaju i tak još par sitnica.
Da se razumijemo, MIUI je doista napredan u nekim stvarima, ima ih stvarno hrpa, i to mi se sviđa ali ima stvari di nema ni osnove stocka, a nema baš najava da će se to riješit.
Žao mi samo da se zaobilaze tjedna beta ažuriranja jer su kao posvećeni Nougatu...
|
Ja sam par stranica prije napisao da mi miui nije bas legao i da ima problema pa sam docekan na noz. Bez obzira na njih i dalje kupujem xiaomi jer su im uređaji dosta dobri jedino stalno neke mušice po softveru.
|
|
|