Citiraj:
Autor D/G
LOL ...baš tu 5770 (108w) sam probao  ... i da, moram naći neki noviji i jači PSU. Imam neko 500w "SL" sive naljepnice ali sumnjivo mi što su tanke žice i fali dodatni konektor za grafu pa mi se neda ni probati
...a u temu sam stavio post kao info jer se Gigabyte MBO jednako glasa stalnim bipom kao kod kolege pa me navodi da mbo signalizira manjak napona iz PSU.
|
Ta grafa ti je jednostavno standard nekadašnjih dobrih starih vremena kada su grafe bile puno manje kvarljive... Za tvoj komp kao kec na desetku točno da ne koči ostatak konfe...
Ako fali dodatni konektor nije baš pametno pokušavati... bolje novo napajanje i to 450-500w (cca 350-430 kn ne više nikako ...) kada dođeš do love (preporuke imaš od mnogih tu lisaca u kućištima i napajanjima...) , jer procesor kasnije možeš zamijeniti sa lijepim Phenonima ili Athlonima (na internetu se zna naći stvarno nekada jeftino...) ... , a tada bi imao lijep stroj za malo novaca
http://www.gigabyte.com/support-down....aspx?pid=3302
Obično ja to radim dobrim prijateljima sa slabijom kupovnom moći (ono pita me lik ajde molim te sklopi komp a se djete može igrati...) , otkupim jeftino (ili dobijem badava...) ploču am2+ naručim četvero jezgreni procesor sa ebaya ili aliexpressa , stavim 4-8 gb rama solidna stara grafa kao 5770 - 6790... i sklopim dobar PC. Malo novaca dobitak na perfomansama strašan nasuprot npr. 5000+ sa integriranom grafom...