View Single Post
Staro 02.12.2016., 23:09   #3293
buljaka
Premium

Datum registracije: Aug 2014
Citiraj:
Autor vorda22 Pregled postova
znaci dok god je ispod 160kn, mozes narudzbi koliko hoces imati?

Sent from my MI MAX using Tapatalk
tako je. ja naručujem na 4 adrese jer dok sam narucivao sve na jednu sam imao problema. zvali su me na razgovor , rekli da se po količini i tome da naručujem stalno isto vidi da nije za osobne potrebe i zaprijetili da će od sada tretirati sve tako da će slati na špediciju. onda sam prestao na svoju adresu uzimati i počeo cirkulirati na babe i strinu jbg dobro se moglo zaraditi dok nisu svi znali za ebay, gearbest i sl stranice
Citiraj:
Autor Tommy21st Pregled postova
Hahaha 717 samo sa gb, pa samo od tebe oni mogu zivit, jel i hranu narucujes preko njih
haha a pazi većina narudžbi je oko 160 kn da se izbjegne carina, kad naručujem više sitnica uvijek ih rasporedim u više narudžbi pa se nakupi
Citiraj:
Autor Mate_zg Pregled postova
u jbt pa ti ćeš morati otvoriti firmu haha.Onda ne znam stvarno al mi je čudno kako kolegi nikad nije ništa stiglo od carine a ima preko 50tak narudžbi.
hehe htio sam ali nema onda profita a sada više ne naručujem za preprodaju kažem, kolega je imao sreće, citaj malo temu pa vidi kako su nas sve globili cca 112 kn na uredjajima od 28 dolara i sl...

na sve iznad 160 kn ako te uhvate ide cca 60 kn troškova i pdv. Volio bi i ja da je 300 limit

Poslano sa mog SM-G930F
buljaka je offline