Citiraj:
Autor Tvrdi
Pa da. Računa se da je ekipa normalna i da će samo opravdano vraćati stvari.
Kad smo kod Linksa, ne kužim kako imaju iste cijene za kartice (sa ili bez obročnog plaćanja) i gotovinu.
I općenito mi smo prčija samo takva. Plače mi se kad čitam kako se radi vani, Em imaju te jebene popuste svako malo, em black friday kak spada (do 90%) a da o vraćanju robe i servisima ne pričam.
JEbote, u usa kupiš kameru pa se vratiš u dućan i kažeš doslovno da ti ne odgovara zoom i da bi neku drugu...ovi se potrgaju da ti udovolje. Ovdje ju kupiš i to za veće pare pa ak nešto ne radi jebu te u servisu ko majmuna. Ali glupo se uspoređivat s njima. Mi smo bananistan.
|
MA gluparije i tamo na black friday dobiješ popust na 90% gluposti , ciljanu kvalitetnu komponentu možeš sanjati da dobiješ 90% popusta (imam prijatelja u SAD i ono što mi oni kažu je da nakon tih dana većinom imaju brdo elektro smeća po podrumu ili ladicama , a cilj kupnje je da ih država tjera na to - neki odbici poreza ne bih točno znao sada reći...) ...
Npr. lupe popust na kućište neko koje se ne prodaje od cca 200 dolara 90% ili na ventove za procesore i to onih "kvalitetnijih" proizvođača ili ekran, televizor sa najslabijim karakteristikama...
Mi jesmo truba i stanje je katastrofa (ekonomski i politički neću sada o bandi HDZ i nešto manjoj bandi SDP...) , ali dajte nemojte biti neobjektivni imamo solidne servise koji su prespori , ali puno toga što čak ne bi smjeli ljudi prime pod garanciju...
Sve me podsjeti na mobitele npr. ja imam Xiaomi Redmi 3 i dvaput je pao i izdržao sve u ovih 9 mjeseci i npr. nekada (jako rijetko ali kada je slaba wifi veza dogodi se...) se sruši vražji web preglednik Dolphin (ono napiše ti aplikacija ne reagira...) i prijatelj se smije koji ima Iphone 6s , normalno kada njemu se sruši bez ikakvog upozorenja aplikacija on

i pravi se blesav

, ja mu kažem jesi pogledao video , a on nešto sada čitam

Izađe video koji gasi Iphone i on normalno neće da isproba... , ali zato na svaki spomen da je MI mix ili neki drugi mobitel dobar se smije.
Općenito narod smo koji je spreman pljuvati po slabijem, a jači nas može pljačkati i valjati kako želi i još ćemo se tom jačem diviti... Puno komleksa , predrasuda i zlobe nažalost , a onda kada živimo vani (nažalost danas silom prilika iz mojih Vinkovaca puno ljudi živi vani...) prešutimo na sve tamo nepravde jer smo na to kao stranci prisiljeni prešutjeti. Tek kada netko bude desetak godina i ustali se , onda počne pričati o manam a i prednostima te države , što do tada neće da radi...