Citiraj:
Originally posted by Broken Arrow
Neznam kaj si napao renault ,imam 2 renaulta laguna 2.0 16v cca 150 000 km (dobro sa volvinim motorom jel renault '99g nije imao takav motor pa je ugrađivao volvin jer je njegov dioničar) i clia Ivica Kostelić 1.6 16v '03g 40 000 km i nikakvih problema sa njima
Znam lika koji je sa 120 u Meganeu bočno u drvo ,liku ništa ,nakon dva dana došao po auto ,otvorio vrata i odvezo ga kao po špagi
A što se tiče japanske kvalitete imaš pravo ,imam Toyotu Carinu 2 1.6 16v '91g kilometražu nisam gledao ali negdje 200 do 250 000, radi kao urica ,jedinio malo limarija ošla ali malo ,jučer bio naganjan 210 kmh tako da ide kao podmazan (auto star znači skoro 15 godina)
|
a rekao sam da je clio 2 faza 2 jos oke (to je taj koji ti imas) dok ovej sada sa je izasao neznam bas koliko ce biti dobar laguna koju imas je isto stara i ona je oke ali LAGUNA 2 je srot, a sad lik se sa 120 u drvo sa meganom i nista mu tako i treba pa ipak renault za svaki model ima 5 zvjezdica na crash testu

Darth clio 1.2 trosi malo vise ulja od ostalih ali ako bas prekomjerno trosi to je zbog nacina voznje,,,,
a to sto Avensisi ima problema jako je rijetko, heh pa sa je samo bilo s novim E klasama kad su ih likovi htjeli spaliti pred eurolineom hihi, Mercedes dode tvornicki she**** i njemci nece isporuciti nove aute zato sa je kao rijetkost da se to desava na njihovim vozilima,,,,,,,
BICIKL RULEZ