View Single Post
Staro 01.12.2016., 09:07   #2626
0v3rl0rd
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2012
Ako mogu naručiti online, probati, pa vratiti... nema razloga da isto to ne mogu na licu mjesta. Online naručivanje i povrat je baš iz tog razloga jer ne možeš proizvod isprobati na licu mjesta pa se omogućava da se kupac predomisli.

Kažem, da je to grafa, ili HDD, ili nešto sedmo - ajde, kužim, imaju svoje specifikacije i bok. Ali ako može Eurotrade, Elipso, kao i svaka imalo specijaliziranija trgovina otvoriti da se nešto isproba i odluči - da, za mene je ovo nebuloza.

To da bi pola proizvoda bilo raskopano: ne "kopaš" ti nego to osoblje dućana napravi - UVIJEK, i otvaraju se (većinom) samo proizvodi koji se mogu vratiti u tvornički zapakirano stanje. A zvučnici su upravo tako i pakirani - da ne moraš trgati vrećice i ostalo pa da se kasnije to može normalno vratiti na mjesto.
Da ne pričam da će ti bilo tko otvoriti PRINTER da ga vidiš uživo.

A pogotovo o tome da su baš tom LINKSU na 3 reda polica izložena KUČIŠTA, koja oni, kad dođe kupac, lijepo stave u njihove kutije. Isto vrijedi i za LAPTOPE izložene u policama. Da ne idem dalje. Dođeš u trgovinu i kupiš nešto sa police što ti oni po defaultu vrate u originalno pakiranje - to onda je normalno. Yeah right.

Toliko o "neotvaranju" proizvoda. Otvaraju oni, samo to rade kad se njima "hoće".

Po pitanju online kupnje, koliko toga se kupi a da je bilo "isprobano" a da kupac to ni ne zna.

Tako da - DA, naravno da je neugodnost: neljubaznost i nezainteresiranost osoblja + sam čin odbijanja nečeg normalnog.

Zadnje izmijenjeno od: 0v3rl0rd. 01.12.2016. u 09:19.
0v3rl0rd je offline   Reply With Quote