View Single Post
Staro 30.11.2016., 16:45   #1186
explorer 4
Premium

explorer 4's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor Alba Pregled postova
Pozdrav ekipa.
Imam iphone 5s, planiram uzeti noviji model.
Na ovom sam promijenila bateriju nedavno, no izgleda da nije pomoglo, i dalje mi baterija dosta troši, a aplikacije su ostale iste već duže vrijeme. Otkad sam prešla na iOS 10 počela je potrošnja.
Ista stvar kod moje sestre, i evo sad muku mučim s mobitelom. Dakle, u pitanju je 5S, kupljen prošle godine, na ios9 radio odlično, upgradeom na ios10 baterija počela trajati po tri puta kraće nego inače, nije mogla niti jedan dan izdržati, a prije bi držala i do tri. I evo ima tjedan dana potpuno poludio, neće da se puni nego kad on hoće, bateriju cica još bolje, a prije par dana se srušio sustav. I idem ga upalit, stoji jabučica par sekundi i onda kaže da uštekam mobitel u računalo i da upalim itunes. Napravim to, prepozna ga i ide ažurirat, ali nakon par minuta se sve sruši i piše mi USB device not recognized. Šta se to dogodilo s mobitelom, ima li ko kakvu ideju? Isprobao sam svih 18 USB portova i na niti jednom ga više ne prepoznaje. Probao sljedeći dan na svom laptopu, ista stvar, prvi put ga prepozna, ide ažurirat, sruši se i dalje ista pašta. Probao na sestrinom kompu, opet sve isto. Telefon je na devetki radio sjajno, desetka ga je totalno ujebala. Zna li netko nešto o tome? Hvala unaprijed.

explorer 4 je offline   Reply With Quote