View Single Post
Staro 28.11.2016., 21:24   #3269
RaneZ
Vršni visioc
Moj komp

RaneZ's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor jurbAs Pregled postova
Imam 2 komada doma
Nabasao na amazon.co.uk primjerak NVIDIA SHIELD TV + remote = 169£
Doslo za 3 dana doma pred vrata. Popusta za BF nije bas bilo osim nvidijinog salesa sa igrama. Za shield 2 je prerano jer nema nove tegre na vidiku.
A manjak uređaja pripisuju nintendu u kojeg je sad otislo gro cipova... tako kazu

MINI REVIEW
Imao sam jedno pola sata foruma kako spojit kontroler na uređaj ali proradilo je. Mislio sam da mi je spor net (sa MXIII boxom i 30/10mbps) kad tamo, sporo je bilo ucitavanje youtubea i slicnih pizdarija sa strane hardwarea Sad mi ide live stream 4k instantno, radi kao komp.

Instalirao i podesio smpc, display refresh rate radi savršeno sa 4k philipsom (sve na 4k60hz deafult, pa sam mjenja ovisno o contentu na 23.9, 24, bla bla). DD 5.1 passthrouh radi odmah iz njega. Netflix 4k radi ali bez refresh rate change (valjda budu jednom i oni napravili posteni update...).Borim se samo dobit 5.1 van iz netflixa.

Igre nisam još probao preko geforce now jer čekam proc sa reklamacije pa sam bez kompa... Ali to mi je i cilj da iz kreveta igram na telki sa kompom iz druge sobe