Citiraj:
Autor dxdandy
Evo i kod mene pala odluka da se ponovim u ssd. Sada me zanima sto uzeti jer je malo specificna situacija. Znaci ssd bih ugradjivao u iMac koji da bih zadrzao garanciju moram slati u iStyle u Zagreb.
E sad ne bih uzimao nesto sto nije bas sigurno pa da ako se desi neki shit sa diskom, onda ga moram ponovno slati prvo u iStyle da ga vade pa onda reklamirati ga pa onda opet racunalo slati u iStyle da ga ugrade ponovno ili neki drugi.
Svako rastavljanje je i recimo ugradnja je 300kn pa nije ni to malo para. Skoro jedna manji ssd.
Dali je ok ako idem sa ovim mx300 525gb ili da idem a-data sp550.
Uglavnom uzeo bih neki ssd koji okvirno ima od 480-5xx gb prostora.
Kakav je ovaj a-data 512GB SU800 SATA
Vidim da ima 3D Nand ili preporucate nesto drugo, brzina ovako na papirima je OK.
Ili gledati nesto od Intela ili Samsunga. Ja sam se vodio cinjenicom da probam dobiti sto vise gb za manje para a da je ipak disk dosta dobar.
Znam da za malo para ne ide vrh kvalitete ali neki best buy ssd koji ima dobru brzinu i pouzdanost + garancija mora postojati, znaci naglasak je na best buy.
Hvala vam na pomoci !
|
ako ti nije problem rastegnit se jos 100-200 kn, uzmi ovaj samsung, za njega znas da je provjeren, nema mušica, relativno se ne kvare, 5 god garancije, ovi ostali jesu dobri, ali su svi relativno novi i nema jos podataka o pouzdanosti
http://www.adm.hr/ssd-500gb-samsung-...29ADM/product/