Potpis @ 1v@n.
Ako možeš izbjeći kombo, izbjegni, ako ništa drugo onda poradi zamora materijala.
Dobro prouči na šta je točno jamstvo i koliko (bude preko pola perilice natpis 5 i više g. jamstva, a onda ti objasne da je to samo na motor i sl.) i obrati pozornost tko je ovlašteni serviser tj. koji servis u tvome mjestu radi popravke. To će ti biuti bitno kada izađe iz jamstva ukoliko ju želiš popraviti.
Mi u OS imamo peh da je gotovo sve (osim Gorenja i mislim Bosch-a) sve u rukama jedne te iste serviserske bande gulikoža, koji ne znaju kollio bi te oderali za rezervni dio, a jedino ga oni mogu dobaviti, i to ukolio uopće imaš sreće da ti se jave na telefon. Jasno da ih zaboli kuki za tebe i tvoj kvar kada imaju čitav grad kao taoce za servis.
Zato sam i prešao na Gorenje, iako sa Electrolux- ovim sušilicama i perilicama sam bio itekako zadovoljan....ne znam, možda sam ubo, no kod mene su obje prale/sušile barem dvije mašine veša dnevno (troje male djece+ nas dvoje), i izgurale su preko 5godina bez bitnijih kvarova (guma oko vrata na perilici izmjenjena, plaćena kao suho zlato

) sve do finalnoga kolapsa (motor riknuo u oba slučaja).
Gorenje vozim oko dvije godine, za sada bez problema, no odmah naglašavam da je kvaliteta izrade (čitaj: plastični dijelovi) nešto niža u odn. na Electrolux.
Samo pazi na održavanje (kamenac, masnoće) redovito i- vozi Miško
Još jedna opaska: model Gorenje perilice koji ja imam ima jednu "kvaku": bubanj neće centrifugirati ako nije opterećen preko odreeđene mjere, tako da tvoja bolja polovica može zaboraviti na tu funkciju ako samo, recimo, pere zavjese i sl. lagane materijale, ili osjetljivu odjeću (komadno pranje, odrerđene košulje u mome slučaju, i sl.).
Moja skvo lagano popizdila na ovo, ali šta je tu je , nema nazad