hehe pa francuzi i jesu najveci srot ne ovi nize klase nego ovi srednje i vise klase eto Ranault npr. clio 2 faza2 auto je strava nema pretjeranih problema s njim megane, laguna senic, smece smece smece razlog ELEKTRONIKA, LOSI MATERIJALI, LOSA ZAVRSNA OBRADA, elektronika je SAGEM heh sa jos da recem svi znamo kako je SAGEM kvalitetan, materijali jeftinjak na senicu pucaju vijci sa drze prednje AMORTIZERE (jako zgodno), zavrsna obrada uffff sklapaju aute ko ja LEGO kockice dok sam bio mal

ti "cvrci" su j*** iritirajuci, a na lagunama se cak znalo desiti i da cjeli krovni tapacirung orpadne

, motori su im oke i manje vise sva mehanika samo da se manje proizvode u turskoj,,,,
Hyundai je dosta pouzdan auto,,,,,
a ono citroen da nie kvalitetan heh sve sa je na nejmu NEkvalitetno je ta glupa francuska elektronika svi francuzi koriste SAGEM uzas zivi
a sto se tice "ventila" na C3 pa nemogu VENTILI zastopat od goriva, ventili se mjenjaju kada se saviju a to se moze desit samo kada remen pukne ili kada nisu dobro namjesteni tako da kada se zagriju i izduze udaraju u klipove koji ih saviju ili kada genijalac od vozaca pregrije motor ventili se previse zagriju malo se vise izduze nego sto bi trebali boom u klip i tu je prici kraj,,,,,, a onaj tko mora mjanjti vetile 7x u godinu dana je sam kriv za to jer je auto ocito prosao pakao od vozaca kad se tako kvari,
a nase gorivo je, uzasno,,,, velika je razlika u samom radu motora kada tocis u hrvatskoj i kada tocis u austriji,,,, i ogromna je razlika u statistikama u kvarovima odredenih modela s nekim motorima kod nas i vani,,,,, lagunini 2.2dci motori se kod nas strasno kvare, dok vani nema nikakvih problema s njima, i jos jedna stvar,,,,,,, mi ne dobivamo automobile iste kvalitete kao francuzi, njemci i ostali,,,,,,, jedino se japanci isporucuju kao svima uvijek kvalitetni i pouzdani