View Single Post
Staro 26.11.2016., 11:24   #6927
goran1985
Ili jesi ili nisi

Datum registracije: May 2011
Ja sam dogovorio Max xs prije par dana preko službe za zadržavanje, dakle preko telefona za 168kn/mj. + 10kn za 20Mbit/s.
Sad kreću problemi, maloprije dobio mail da zbog tehničkih nemogućnosti ne mogu preko 4Mbit/s.

Dakle to je ono što mi piše kad uđem u postavke rutera (spojio sam se doduše preko Wi-Fi pa ušao u postavke, ne znam moram li žično da izvučem točne podatke pa molim za upute)...

Zovem tehničara koji mi je prije par mjeseci izmjerio da bi kod mene išlo oko 17Mbit/s , inače je on tu lokalac, dobra osoba i razlog zbog kojeg mi promjena operatera nije bila opcija jer kad god nešto treba dođe i uradi. Kaže da ce vidjeti što može napraviti na parici (inače do centrale 1300m) da dobijem što više.
No problem je što mi T-com neće aktivirati opciju od 20Mbit/s nego samo ovu od 10Mbit/s (to sam maloprije zvao, kažu da ce biti aktivirano u roku od 48h).

Moja pitanja: budući je ista cijena za brzine interneta od 10, 20, 30 ili 50Mbit/s tj. 10kn/mj mogu li mi oni aktivirati neku veću pa nek ide koliko može?
Drugo: budući sam preko telefona dogovorio ugovor, dakle dao Oib i broj osobne, razgovor sniman, imam li neki rok u kojem mogu otkazati ugovor ako želim, kakve su mi opcije?

Zadnje izmijenjeno od: goran1985. 26.11.2016. u 11:30.
goran1985 je offline   Reply With Quote