Citiraj:
Autor mitra
Daj molim te prestani više mučiti narod koji je već dovoljno napaćen i drugim problemima. Ako netko dode i kaze da su ga shebali na grossoshop ok...a do tada ta niska mišljena koja već vrijedjaju zadrzi sa sebe.
Već si do sada dovoljno puta rekao svoja mišljena o kupovini izvan trusted zone tako da je sve dalje od tebe višak i obični spam.
I da se nadovežem, jedan kolega s našeg foruma je započeo reklamacijski proces s grossoshopom, trenutno su u komunikaciji i kad on kaže svoje finalsno iskustvo imat ćemo neki orjentiram. A do tada mislim da su ova babska gatanja i nagadjanja suvišna.
|
Za razliku od tebe ja čitam i druge forume i iskustva sa slanjima na garanciju:
http://www.bug.hr/forum/topic/mobite...=asc&view=flat
Dalje u nastavku se može pročitati kako se uključio dotični sasha u cijeli proces pa je sve ubrzano i ide lakše.
A sad kad se on povlači onda ću te pitati kako ide proces reklamacije s talijanima.
Citiraj:
Autor tutom
Je tako je...racunat da nema gare i to je to... Trgovci su vise manje svi isti... Kad je neka frka onda ih bas tesko dobiti..
Btw i ja uzeo Mi4 sa Xiaomiforsale  pa mogu zaboravit Eu garu 
|
Moj Mi4 je sa honorbuya i također čisto sumnjam da bi išlo glatko i jeftino slati ga na RMA, možemo se samo nadati da je to kvalitetan uređaj i da neće ni biti potrebe za reklamacijom.