View Single Post
Staro 25.11.2016., 14:44   #959
saint_s
Premium
Moj komp

saint_s's Avatar

Datum registracije: Sep 2010
Citiraj:
Autor saint_s Pregled postova
Mojoj sreći nema kraja...

Krajem lipnja sam naručio Xiaomi Mi4c sa Xiaomiforsale-a. Stigao za tjedan dana iz Češke.
Sve super i bajno i krasno s njim, no onda sam skužio da se ne može spajati na wifi, niti raditi personal hotspot. Javim se njihovoj podršci i vele mi da šaljem mob natrag na popravak, radi se, moguće, o tvorničkoj grešci.
Početkom devetog mjeseca sam ga poslao, do sredine 10.-og se nisu javljali, pa sam poslao upit jesu ga zaprimili. 18.10. sam dobio mail od njihovog tehničara da je mobitel kod njih, isprintan je protokol za popravak i kreću s poslom.
Odonda sam poslao više mailova prema njihovom servisnom centru Mi Point i samom xiaomiforsale-u za bilo kakvu informaciju o statusu, no oni nit se javljaju nit pišu.

Mojoj sreći nema kraja...
Napokon odgovor iz MiPoint servisnog centra u Češkoj.
Divota!!!

Citiraj:
Hello,
we still wait for spare part for your device. But xiaomiforsale.com not send the spare part and stop comunication with me. So we stop cooperation with xiaomiforsale.com.
We send the device back to you - shipping fee for you is FREE! So you can contact xiaomiforsale.com directly about warranty repair.
Verry sorry, but we cant repair this device.
Thanks for understand.
In your a device is damaged motherboard. We dont have new one.

saint_s je offline   Reply With Quote