View Single Post
Staro 25.11.2016., 10:27   #10265
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
Modovi nisu problem. Problem je exploitanje game enginea. Engine je sam po sebi sranje koje ne podrzava ni multi core, cheat protection je defacto nepostojeci.

Vecina modova je QoL il kozmeticka. A paketi tipa warpack su malne profesionalno napravljeni komadi softwarea za koje se odavno sumnja da WG ima prste u tome.
Cak stavise, jedna verzija aimassista za WoWs je ukradena iz warpacka, sljedeci patch je onesposobio taj ukradeni/free aim assist al onaj u warpacku je nastavio radit bez greske, pametnome dosta.
Govorilo se da su u razvoju WPa bili bivsi programeri WoTa, naravno da su bivsi, nije da ce priznat da su sadasnji. A warpack donosi fine pare, 15$ mjesecno po accountu koji ga koristi + premium kojeg ekipa mora imat da financira gameplay i nove tenkove.
Imam sa vsyncom zaključanih 60 fpsa na HD klijentu i maksanim detaljima, ako isključim vsync imam i do 120 fpsa. Što se plaćanja tiče igram besplatnu verziju od početka, jedno tri godine. Također bez modova.Naravno igram skroz kažualno, nikavi klanovi sl. Sve u svemu odličan komad besplatnog zabavnog softvera.
Mladenxy je offline   Reply With Quote