Citiraj:
Autor Drug Brko
Tako su si metnuli kitu i u Karlovcu. Ušli su u "centar" grada iliti Staru jezgru iliti Zvijezdu. A nisu se prije toga raspitali da NITKO tko je živi u Zvijezdi NE SMIJE ulaziti autom tamo UOPĆE.
|
Pa nije autom tamo bio problem doc blizu, koliko ima do Veleucilista, iza tornja od Poste ? Mozda 5min hoda ako... ma cijela zvijezda je od tamo 10min prosetati bilo gdje.
Ja sam nosao do tog parkinga Gigabyte kuciste u kutijetini da su mi samo oci virile iznad kutije
Fucka se njima za lokacije, cijena najma je glavno mjerilo a kupac ce doci do njih na ovaj ili onaj nacin...
Brko ti zaboravljas da je Comel u Karlovcu
vrlo jak i preko 50% svih mogucih kupaca
ima opcu kulturu odlaska tamo za svaku sitnicu iako cjene nisu bas najpovoljnije. Neznam dali jos radi tehno centar prekoputa a ostali su mi u pamcenju jer su za razliku od Comela imali bolje uvjete placanja i sasvim pristojne cijene laptopa.
Zasto je u Osijeku Links popularan a nema parkinga ni za ljeka tamo... ? Nema im ko parirati tu, doslovce nema ko a u Karlovcu ako dodas i Lingua centar i jos neke manje poprilicna je guzva.