Citiraj:
Autor Izet Fazlinovic
Meni je uspjelo tako da sam narucio predstavnika u stan...svakako te nazove prije nego dode, pa reci da zoves zbog 50% popusta, da su ti telefonski rekli da moze ako on dode. Naravno ako imas vec na sebi nesto od vipa, bnet ili amisa uzmes na drugo ime a ovo staro odjavis.
Na kraju mi dao svoj mail, ja mu poslao podatke, za 5 dana vec surfo, ugovor dosao postom nakon 2 tjedna. Nije ni dolazio u stan
Sent from my MI 4W using Tapatalk
|
Kontaktirao me bnet-ov prodajni agent i tražio sam tu posebnu ponudu za nove korisnike ,50% popusta. Glatko me odbio i rekao da na mojoj adresi bnet nema puno korisnika i da mi to zato nemože ponuditi??? Ali kaže on da ima neke ponude za 160 kn.... nakon natezanja i pregovora kao na pijacu sam dobio za 99 kn internet i telefon. Kaže nemože samo jedna usluga... pristao sam jer mi se nije dalo više objašnjavati i sve to skupa smatram čistom voljom agenta i njegovim raspoloženjem da ti da ili ne neku uslugu.
Njegov argument za nedavanje interneta po posebnoj ponudi je taj da na mojoj lokaciji nema puno korisnika bneta i da tu ponudu daju samo u zgradama gdje je većina stanara već korisnik, pa da onda i onih malo što je preostalo prebaci na bnet!!