Citiraj:
Autor de.fang
Huawei i ostali jos moraju dosta zganaca pojesti da bi bili s7 edge.
|
Vidim da pratiš komunikacijsku industriju koja se (tebi na znanje) ne svodi samo na smartphone. Huawei je već u nekim stvarima (ne u smartphone segmentu, iako i tu rastu) preuzeo primat. Kome se da saznati o tome više, gugao mu je frend.
Sve u svemu. Vidjet ćemo.
Citiraj:
Autor Bono
Sad si nam otkrio nesto sto nismo znali, ionako je bitna zavrsna obrada, a ne gdje se proizvodi. Kod androida je bitan support i stabilnost, ja recimo imam hrpu uredaja za odrzavati, ne flasha mi se i popravlja za nekim pacijentima koji nemaju dobar quality control, a to zadovoljstvo naravno i vise kosta.
|
Pa upravo je završna obrada sve bolja kod dva glavna kineska proizvođača. Govorim o mid to high end segmentu. A kad smo kod toga daj probaj opipati od čega samsung i LG rade svoje telefone pa i one malo skuplje. Skoro pa su postali legendarni po PVC-u, ekipi koja ne puši reklame.
O kakvom flashanju pišeš? Sve ide preko OTA osim ako se ne želi neka custom ROM perverzija. A da bi rootao Samsunga (čitaj oživio mid range Samsunga) trebaš upravo flashati. Meni je zadnji MIUI telefon ubrzao znatno. Sve radi bez greške. I to na kineskom mid rangeu. Koji btw ima metalno kučište (istini za volju gornji i donji brid su plastični) a baš me zanima koji to Samsung ili braco LG imaju metalno kučište i koštaju soma kuna. Koji?