View Single Post
Staro 23.11.2016., 12:46   #10251
Hrwoye
Premium
Moj komp

Hrwoye's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Ne znam, svi bruje o cheaterima, warpacku, meni to nije neki problem... Isto kao ni premium ammo. Fućkaš aimbot kad pojma nemaš koliki će ti roll bit na penu i gdje će ti shell otić... A za to nema cheat-a.

Ono što je po meni glavni problem:

1. XVM - xvm focus i yolo idioti koji se zaletavaju u tebe čim ti je win8 preko 2500k (jer valjda misle da će dobit više xp-a ako ubiju unicuma). Npr, nedavno ja u CDC-u na sand river mapi (Asssault) defendamo, tier 10 borba, ja standardno u sredini u onoj rupi i rushaju me dva lika u obj140 (u platoon-u) bez obzira što su svi naši heavy-i dolje!! Ubiju me ali izginu u roku keks, mi dobijemo partiju naravno, i poslije mi piše jedan od njih "sry, but we know you are good player, and wanted to help our team". Šta uopće odgovorit takvim likovima??

2. arty - 3 arte na open mapi garantiraju turbo zanimljivu borbu! pa opet xvm focus, bez obzira jesi tier 8 u tier 10 borbi, ili voziš lighta/mediuma fokusiraju samo tebe, i takve stvari... o šteti koju rade da ne pričam... neki dan me tier 8 arta (su-14-2) one shotala u e50M. Balance do jaja...

Makni xvm, i pola problema riješeno po meni!

Eh da, samo jedan cheat mi opako smeta - onaj kad srušiš nešto na mapi pa likovi znaju gdje si bez obzira što nisi spotan. E za to bi noge lomio!
Hrwoye je offline   Reply With Quote