View Single Post
Staro 23.11.2016., 00:30   #679
KhongLo
Registered User
Moj komp

KhongLo's Avatar

Datum registracije: Jan 2015
Citiraj:
Autor Chikagule Pregled postova
Nije vise, nakon nekog vremena je sve ok, U EVE se osjeti kad se rola brod itd ali to je i poanta kao sto kazes...
Dosad sam imao priliku probati VR samo u Rise of the Tomb Raider i to samo na par minuta. Nije da sam osjetio mučninu, ali nije mi bilo baš najugodnije. Tih 2-3 min je bilo prekratko da bih se mogao priviknuti, ali rekoh previše je to para ako ću morati igrati i imati kantu za bljuvanje ispred sebe.

Citiraj:
Do sada Glitchani xbox pa nisam imao gnjavaze sa netom, mozda i oni imaju problema...
Koliko znam, Microsoftovi serveri su odlični i kod Xboxa se jako rijetko javljaju problemi, barem što se tog dijela tiče. Nisam imao Xbox, pa ne znam iz prve ruke, ali to je ono što sam čuo i čitao.

Citiraj:
ali ovo je katastrofa. stavim par stvari u cart i onda nemrem platit jer je izgubio vezui sa psn-om....
Nije to katastrofa, to je samo još jedan dan u životu vlasnika PS-a

Citiraj:
nisam jos probao s kablom... ovih dana
Ajde kad probaš, javi kakvi su ti rezultati ako se sjetiš. Ja sam samo uštekao žicu i stiskao next, pa možda sam negdje nešto propustio. Probao sam i onu foru da pod DNS upišeš Googleov DNS, ali tada su mi brzine bile još i niže.
KhongLo je offline   Reply With Quote