View Single Post
Staro 23.11.2016., 00:13   #678
Chikagule
Premium
Moj komp

Chikagule's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Čini mi se da je mučnina jedna od stvari na koje se ljudi najčešće žale kod VR-a. Da li je u tvom slučaju nešto na što si se navikao s vremenom ili ti je i dalje tako?

Nije vise, nakon nekog vremena je sve ok, U EVE se osjeti kad se rola brod itd ali to je i poanta kao sto kazes...

Citiraj:
S PSN-om ima čak i više gnjavaže nego sa Storeom jer svako malo pa ne radi. Mislim da su onaj stari slogan Greatness Awaits promijenili upravo zbog PSN-a, ali isto tako i PS Storea. Cijelo se vrijeme čeka, a greatness nikako da se pojavi. Svako malo sa Storeom imam nekih problema: duplo mi naplati, nije mi želio prihvatiti karticu jer joj je u idućem mjesecu isticao rok valjanosti, ne da mi onda da obrišem tu karticu, konačno je uspijem obrisati i staviti drugu, ali s nje onda ne želi povući novac... Uglavnom mi se ne da gnjaviti s time, pa ako nije prevelika razlika u cijeni u odnosu na PS Store, onda prošetam do Sancte Domenice i tamo kupim igru na disku. Super je to što se instalira u trenu, a postoji mogućnost da disk i prodam ako mi se igra ne svidi.
Do sada Glitchani xbox pa nisam imao gnjavaze sa netom, mozda i oni imaju problema...

ali ovo je katastrofa. stavim par stvari u cart i onda nemrem platit jer je izgubio vezui sa psn-om....

Citiraj:
Jesi li probao preko kabla? Ja nisam uočio neku veliku razliku u brzinu između wifija i kabla. Jedina prednost kabla mi je to što mi je veza stabilnija u online igrama.
nisam jos probao s kablom... ovih dana