Citiraj:
Autor MeanBoss
evo nakon puštanja 32mbit... kažu kod mene da više ne ide!
http://prntscr.com/dafthl
jel to to...nema smisla tražit nešto veće...napominjem da imam i h1tv..neznam koliko on oduzima mbit(valjda 3-4 ako se ne varam)!
testiranja su odradili..
|
Koliko mjeris na speedtestu zicom ?
@
buljaka
Ajd dodji pomaziti cucka, snimit cemo video...
Iskreno pojma nemam vise jel s jednim resiverom aktivirano ili je i taj drugi ipak bio paljen radi aktivacije ali definitivno znam da se resiver sam gasio nakon 10min a toliko nije dugo radio ako je i bio paljen radi aktivacije. Daljinac u startu nije radio, mrtav ko nakovanj...
Na stranu sto jos dan danas kod stare svi Pink kanali se gube povremeno i neki dan sam uocio da su joj zakljucali sve filmske pakete, bas sve... moram zvat gamad.
Jos na stranu kada vrli "serviser" izjavi da Al folija i oplet trebaju viriti van konektora jer je bolji "spoj" sto sam ukazao na vrlo slampavu instalaciju ! Brzinski... ono ajmo sto brze i drzi vodu dok majstori odu...
Dakle "struka" tvrdi da to treba viriti van konektora na sve strane podlozno kisi i vlazi radi sto boljega spoja... isusati
A ovo mora da je neki kreten ko i ja sto stavljamo izolirku...
Tak da @
buljaka bolje me nemoj vuci za jezik jer bum jos osao sad poslikati drugi resiver
Kaonmedia NS 1000 koji sam dobio u zamjenu "pod novi" i iz koje je godine i koji kvalitet slike ima naspram novijeg
Box NS1040 i kako mu radi BER tabla mada zacudjujuce slika ne kocka... no pripisat cu to svom umjecu usmjerivanja satelitske antene jer slika ne kocka ni kad kisurina pada te jedno BER tabla luda kod tog starijeg prijenika i SD kanali imaju losiju sliku defintivno, HD ok, nema razlike...
Ono sto ocu reci... napravi kako spada ili nemoj uopce. Nabijem ja bjesne instrumente kojima se dicni "majstori" qurce, konkretno kako nebi ispalo da ja nesto lazem budem poslikao status signala na anteni koju je montirao "majstor" kod moje stare, sve po PS-u i signal joj je 153/155 na
MOJEM Box NS1040 dok je kod mene signal 159/161, dakle jedan prijemnik, isti a kod nje majstorski smontirana antena daje manje signala....
Meni ne kocka slika nikad njoj ponekad i sada razmisljam da okrenem tel, uzmem par pivi sto cu dati "majstoru" da popije dok ja budem rucno doveo antenu u pravi polozaj kao kod sebe... a onda @
buljaka moze mjeriti na instrumenat sunce zarko...
Vec bi ja to srikato kod stare ali nije samoinstalacijski paket pa ako bilo sta pregori ili ode k vragu jos ce ju zahebavati da montaza nije bila po struci jel...