View Single Post
Staro 22.11.2016., 16:56   #2849
Papandopulo
Registered User

Papandopulo's Avatar

Datum registracije: Feb 2016
Citiraj:
Autor demetrius Pregled postova
za pretplatnike nema tu novi stari,svima onima kojima sad ističe ugovor,jest da je t-com ovu akciju vješto sakrio u pdfu kojeg malo ljudi čita,tako da što više ljudi bude pod ugovorom sa što višim cjenama da si menađeri mogu podjelit veće premije zbog uspješnog poslovanja.

dobija se speedport za 200/100.
Ja sam napravio prijenos vlasništva s oca na sebe prije 2 tjedna. S time da on nije bio na ugovoru već godinama i godinama (8+ najmanje) te je plaćao staru tarifu s 4Mpbs download i 0,5 upload + telefon 280 kn što je suludo...meni prekipilo pa reko idemo podnijeti zahtjev za promjenom vlasnika priključka kako bi se mogli prebaciti na optiku pošto nam je infrastruktura bila dostupna, a on nažalost nije mogao ništa zatražiti zbog sudskog spora koji je vodio protiv T-Coma. I ništa, mi obavili taj zahtjev, sve prošlo, uzeli Ultra MAX3 M paket, no prodajni predstavnik nam nikakve pogodnosti nije ponudio jer sam ja kao stari korisnik pošto je isti broj priključka. Tako da smo dobili MAX3 M paket za punu cijenu svih 24 mjeseca, a ne pola cijene prvih 12 mjeseci. Već sam ih kontaktirao u više navrata zbog toga, no i dalje tvrde da se ja vodim kao stari, a ne novi korisnik...što vi mislite, da li su u pravu ili ne?
Papandopulo je offline   Reply With Quote