Problem prvenstveno kreće sa pripadnicima "tabora" . Kad čujem nešto tipa " ja ne bi kineza nema šanse , xy je zakon ", to je nezrelo totalno i takve gluposti ne treba ni pisati. Posebno što se tiče potrošačke elektronike.
Nema najbolje firme, ima samo odličan proizvod u tom trenutku i to ne znači da će i idući biti jednako dobar. ( prije 10god svi se smijali koreancima a neka kia bila prošle godine najkvalitetniji brend u njemačkoj po adac-u, a ovdje kod nas će svaki drugi čoban svog golfa hvaliti, imao sam ga i ja

, ali mu je crkao mjenjač na 30 a motor na 62 000km ) . Dakle pusti priče lol . Ovo sa samsunzima koji gore je najbolji primjer. I opet, meni to nema veze, desi se svakome, ja bih svejedno samsunga uzeo, što i jesam
Osobno, uvijek ću dati priliku underdog-u. Stvar zdravog razuma. S7 ne treba posebno hvaliti, većina zna sve, ali eto ćiomi nema pa mi je on pod povećalom.
S7 je do jaja. Pravi primjerak za benchmark u klasi . bez daljnjeg. Zato uspoređujem mi5s sa njim. Vrlo slični proizvodi, oba imaju prednosti i mane jedan naspram drugoga, ali to ću vam elaborirati krajem tjedna.
in the meantime, našao sam ćiomiju grešku, autofocus ne radi kako treba.
https://www.youtube.com/watch?v=jAZhf2_zmSg
pali se tek nakon 10-20 sekundi.
sad pokušavam to softvrski riješiti.
Ako je problem što ja ovdje pišem o tome, ili ako nikog ne zanima, neću više ništa ni pisati