Citiraj:
Autor Drug Brko
Budući u svakom drugom postu pljuješ po S7 i svim silama pokušavaš mu umanjti vrijednost i kupce istog nazivaš kako već nazivaš, imam 2 jednostavna pitanja
|
Nije mi namjera bilo što umajiti niti to mogu. Kupce ne nazivam nikako ali tko može odvojiti min 4 kermi za mob (svake godine ili dvije) ima para i ne vidim zašto bi taj gledao ikakve usporedbe modela osim možda tablice vjerojatnosti explozije uređaja.
Citiraj:
Autor Drug Brko
1. Jesi li IKADA u ruci držao S7?
|
Imao sam ga jedan cijeli dan. Mobitel je brutala. Nikad nisam tvrdio da nije ali vi njega uspoređujete sa osjetno jeftinijim modelima. Nema smisla. Kao da uspoređujete Barcelonu i Sevillu. Koliko vrijede ta dva kluba. Nemojte me zajebavati. Na S7 edgeu mi se najviše svidio ekran i kamera i upravo su to su dvije stvari gdje je vjerojatno u prednosti naspram kineza iz high end segmenta.
Gore ti je VEX koji POSJEDUJE oba modela lijepo sve napisao. Pa eto njega pitaj za iskustva ako ti nije jasno što je napisao.
Nitko ne pljuje po samsungu. Upravo naprotiv. Ovdje (uglavnom vlasnici) samsunga S7 svoju kupnju žele opravdati pljuvanjem po kinezima. Prava je istina je da je samsung u nečemu bolji a u nečemu lošiji od Mi5 ergele. A za razliku u cijeni netko kome S7 nije poklonjen ili kome lova igra ulogu u životu - ima izbor. Uzeti ipak osjetno jeftiniji uređaj koji je "tu negdje".
A sad pitanje za tebe Mirko. Jesi li ikada u ruci držao Mi5 ili Mi5s dulje od sat vremena?
I bonus pitanje. Obzirom da nemaš bogate roditelje. Jel si razmišljao da si kupiš Mi5 a za razliku u cijeni (do S7 edge) odvedeš curu/ženu na putovanje u Veneciju ili tako nešto?
haha