Citiraj:
Autor de.fang
Hmmm.... ne znam koji kinez radi bolje od samsungovih j5 ili j7 2016 za slicnu lovu. Mozda su brzi u pocetku ali samsung puno bolje hendla hrpu aplikacija od bilo kojeg kineza. Za 1500 bi uvijek uzeo j5 2016 nego neki xiaomi ili meizu a ostalima da ne pricam. Da ne pricam da samsung ljepse izgleda nego nekakav xiaomi note a i ekran je bolji a bome i baterija.
|
Osobno sam sve samo ne ljubitelj samsunga. No usporedjivati S7 i Mi5 je za 99% ljudi smijesno, a tih 1% su iznimka koja potvrdjuje pravilo.
No j5 i/ili j7 nisu ni blizu Redmia 3 recimo. Imaju bolju kameru i ekran, i tu sva prica zavrsava. Baterija i fluidnost su na strani xiaomia. Opcenito samsung i low i mid endu nema sta straziti sa ovim boljim kinezima. Nema tu sta traziti ni htc, lg ili sony. Kinezu su puno, punooo bolja kupovina.
High end je vec druga prica. Ne znam za huawei mobitele, nisam ih koristio, no koristio sam sve i svasta. Jedino u high endu tko se moze nositi sa samsungom i slicnima je OnePlus. Ne pobjediti, ali nositi se moze.
Ostali su mozda bolja vrijednost (gledajuci ulozeno-dobiveno), ali ako to ne gledamo, samsung ih pojede za dorucak. I to nije samo pitanje reklame, vec cinjenica. Jednostavno je kompletniji mobitel, bolji all arounder.