View Single Post
Staro 20.11.2016., 23:49   #676
Chikagule
Premium
Moj komp

Chikagule's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Review Playstation VR

Nakon tjedan dana, napokon uspio sjesti i malo se poigrati s VR-om...

Po meni je igračka super i makar ima jos na njemui za raditi prvi dojam odličan.

Headset je dovoljno lagan i izbalansiran da ne zamara vrat (korištenje cca 2 sata)

Minusi:

ŽICE.... hrpa žica. i slušalice koje su ukopčane na daljinskom na žici od headseta tako da u nekim igricama gdjke se dosta gleda okolo hoce ispasti iz usiju.

Probat cu sa bezicnim slusalicama ali neznam da li zvuk da bi bio 3D mora dolaziti iz tog jacka na headsetu.,

Dosta je vruće u njemu i problem je znojenje, zbog gumica koje služe da se zamrači unutra, tako da se leće tu i tamo magle malo. (ali su dali krasnu plavu krpicu na kojoj piše playstation VR da se riješi taj problem)

Igre:

EVE Valkyre

postimage

Znači EVE ali multiplayer Deathmach (sa igranjem i levelupom se dobivaju novi modovi)

Odličan osjećaj letenja, nakon prvih par minuta koje tjeraju na bljuvanje kad se vrtiš po svemiru igra postane jako zabavna.....

Osjećaj svemira, dubine i svega što treba jako dobar (brzina bi mogla biti verća)

Neznam kakva ekipa to igra ali sam u prevom pokusaju bio najbolji u teamu.. ali vjerujem da ce se to promijeniti kad višđe ljudi počne igrati

DRIVECLUB VR

Sama igra nije nešto ali zbilja imaš osjećak kao da si u autu (minus je to što ne vidiš cijele ruke nego samo ruikavice)

Isto na početku tjera na bljuvku vjerojatno jer tijelo stoji a sve se podosta miče, najveći problem je recimo u zavoju kad pogledaš lijevo ili desno a neko te pretiče....

Imam Fanatec CSR volan ali nažalost prokletinje nisu stavile suport za taj volan nego samo thrustmasterove izradke... nadam se da ce GT sport imati support jer sam do sad jako hvalio Sony što nisu kao Microsoft nego daju ljudima da se igraju na volanima koje imaju a ne da za svaku konzolu moraju kupovati drugi.... ali eto...

VR WORLDS

London heist

JEdini minus je što ne traje duže, kao i što sam negdje čitao da su VR worlds trebali dati uz VR kao Demo disk....

Jako interesantno napravljeno, nakon par minuta se uživiš u lika i počneš komunicirati sa ostalima recimo nesvjesno....

Treba probati uglavnom

DANGER BALL

3D PONG Igrase samo pomicanjem glave, ali je osjećaj super i za tako jednostavnu igru te dosta za lijepi za ekrane :-D

INTO THE DEEP

Nisam pogledao cijeli ali su sinoc dva frenda i kažu fa je odlično (nemogu suditi dok ne probam)

VR LUGE

Sanjkice na kotačima po brdskim cestama. Igra se također pomakom glave.
Osjećaj je solidan fali malo osjećaja brzine jer si ipak 10 cm od poda a lete 100km/h

Zaključak

Ja to čekam od 1992, i dočekao sam. i jako sam zadovoljan i ovime što je do sada izašlo a nadam se da će budučnost donijeti puno bolje stvari (GT Sport, Resident Evil 7 - to bi moglo bit dosta gadno :-D)

Isplativa igračka, možda malo skupa ali toliko košta osrednji monitor.

Ko ima djecu doma koja im još uvijek spavaju u njihovoj sobi odlično rješenje jer je cinematic mode isto poprilično dobar i filmovi se mogu nesmetano gledati bez da se ometa druge a i drugi ne ometaju tebe :-D

Osim te mreže kablova i užasno lošeg PS storea sa konstantim updejtima a preko wifia je to muka do neba, ZADOVOLJAN