View Single Post
Staro 20.11.2016., 23:00   #676
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Taman krenuo pisati. Takodjer iz dosade upalio, kad odlicna utakmica, odlicni golovi. Steta sto Milanu propade pobjeda, ali ako ista, Perisic je zabio pa mi je to neka utjeha

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Jel itko zna zašto Periša trune tamo u tom Interu?
Kolega moj je prijatelj sa Perisicem. I to jako dobar. Kaze da je ovaj na nagovor Kovacica otisao u Inter, jer eto laksi treninzi i ne moras po cijele dane visiti sa ekipom kao kod Wolfsburga. Navodno mu zivot u Italiji nije ni malo legao, ni njemu, a ni njegovoj zeni.

Sad, koliko je istine u ovim gore navodima - nemam pojma. Ali kolega koji mi ovo prica stvarno je dobar prijatelj sa Perisicem (osobno istoga ne poznajem), i nije sklon pricanju svakakvih sranja, dapace, tako da mu u ovom slucaju vjerujem.

No i bez te price, Inter je promjenio par trenera. A svaki od tih trenera ludjacki mijenja ekipu. Sjecam se kad je prosle godine Perisic bio totalno van forme, a brozovic i jovetic rasturali. Iz nikakva razloga prvo jedan pa drugi zavrse na klupi. A Inter sa vrha tablice potone na sredinu.

Cudna politika kluba. Cudne trenere dovode. Cudniji su i od AC Milana