View Single Post
Staro 20.11.2016., 00:09   #659
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Nakon dvi tri utakmice gdje je loše igrao smo rekli da je loše igrao, da je igrač manje na terenu što je bio.. danas odlično odigrao, kažemo da je odlično odigrao i pohvalimo ga, koji je tu problem? Sljedeći put kad loše odigra doć ću i napisat da je loše odigrao, kad sljedeći put dobro odigrat, napisat ću da je dobro odigrao, kad odigra odlično.. Jel ti pričaš hrvatski? Uglavnom, završio sam s ovim glupostima, molim te ako je ikako moguće ne odgovaraj na moje postove jer sam budala što odgovaram na tvoje provokacije i nelogične gluposti.

Anyway, odlična utakmica. Prvo poluvrijeme odlično, Ronaldo je imao onu šansu glavom, još jednu gdje je lijepo okrenuo Godina i gol iz slobodnjaka. Drugo poluvrijeme počeli dosta loše, Atletico nije dao da izađu sa svoje polovice nekih 10-ak minuta. Nakon toga ravnopravno se igralo, penal i odlična asistencija Bale-a za 3-0. Zabrinule su me jedino greške na našoj polovici u razmaku od nekih 10-ak min oko 65-75min gdje su Modrić, Kovačić, Carvajal.. davali lopte bezveze i stvarali kontre Atleticu. Sva sreća ovi to nisu iskoristili. Idemo dalje samo jako do El Clasica.

Zadnje izmijenjeno od: Mirkopoter. 20.11.2016. u 00:15.
Mirkopoter je offline